Op zoek naar vacatures voor mangatwacht?

  Ben jij een gediplomeerd mangatwacht en zoek je nu een nieuwe baan in dit beroep? We hebben bij VGN Support altijd ruimte voor professionele mangatwachten die zich in willen zetten voor onze opdrachtgevers. Voor een vacature voor mangatwacht ben je bij ons dan ook altijd aan het juiste adres. Je hebt als mangatwacht een zeer belangrijke functie. We vertrouwen er dan ook op dat jij deze op professionele wijze uitvoert. Neem de vacatures voor mangatwacht die wij op onze website klaar hebben staan eens door om te zien of hier een vacature tussen zit die je aanspreekt.


  Waarom Veiligheids Group Nederland?

  24/7 bereikbaar

  Eén aanspreekpunt

  Afspraak is afspraak

  Deskundigheid

  Flexibel

  Eerlijke tarieven  Aan het werk als mangatwacht

  Je zoekt een mangatwacht vacature? Wij hebben deze klaarstaan. We werken samen met opdrachtgevers die ervaren, serieuze professionals in dienst willen nemen die deze functie willen vervullen. Als mangatwacht wordt er veel van jou verwacht. Je kunt door ons landelijk ingezet worden voor toezicht houden bij besloten ruimtes. We hebben hiervoor opdrachtgevers in meerdere verschillende sectoren. Denk hierbij aan de petrochemie, olie- en gasindustrie, offshore, de maritieme sector, scheepswerven en weg- en waterbouw. Als je denkt dat je het in je hebt om hier een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de veiligheid, dan horen wij graag van je. Neem de vacature voor mangatwacht op deze website eens door om precies te zien wat wij van je verwachten.

  Een mangatwacht vacature bekijken

  Indien je wil werken als mangatwacht, kun je hier altijd contact over opnemen met ons. Samen met jou bekijken we dan wat voor mangatwacht vacatures we open hebben staan. We nemen je competenties en wensen door en aan de hand daarvan stellen we jou voor aan onze opdrachtgever. Als je via ons werkt verwachten we wel van je dat je volledig inzet, dat je meedenkt met onze opdrachtgever en dat je alles zal doen om een zo veilig mogelijke situatie te scheppen voor de mensen die onder jouw hoede in mangaten werken. Spreekt dit je aan? Dan willen we graag van je horen.

  Wat bieden wij jou?

  • Een prima basis uurtarief met onregelmatigheidstoeslagen
  • Structureele inzet door het hele jaar heen
  • Een baan bij een van de leukste bedrijven op het vlak van veiligheid van Nederland
  • Flexibele werktijden
  • Samenwerken in een enthousiast team
  • Uitdagende job

  Wie zijn wij?

  VGN staat voor ‘Veiligheidsgroep Nederland’ en is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van veiligheidsoplossingen. VGN levert de juiste ingrediënten voor de ideale veiligheidsbalans voor elke unieke situatie. Dit begint met het inventariseren de risico’s, de specifieke organisatieprocessen en de wensen van de klant. Onze professionals bieden onze klanten en hún klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment.

  Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met Personeelszaken 088-5059502 of stuur direct je sollicitatie naar inclusief motivatie, curriculum vitae en relevante dipoma’s -certificaten naar personeelszaken@vgngroup.nl


  Contact

  Heb jij de positieve energie die wij zoeken en voldoe je aan de gestelde criteria?!
  Reageer dan nu door een CV, motivatiebrief, pasfoto te sturen naar: personeelszaken@vgngroup.nl  of via het onderstaande formulier.  Delen

  Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?