Kwaliteit in veiligheid

  Contact opnemen

  Een professionele mangatwacht huren


  Worden er bij uw bedrijf werkzaamheden uitgevoerd in een kleine of besloten ruimte? Dan is dit een situatie die in potentie gevaarlijk kan zijn voor uw personeel of contractors. Het is dan belangrijk om iemand op de vloer te hebben die de veiligheid van uw mensen waarborgt. Neem hiervoor vandaag nog contact op met VGN Group. Onze specialisten weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het werk van een mangatwacht. Deze ervaren krachten kunnen, in een adhoc situatie, binnen twee uur op uw locatie aan de slag om zo te helpen gevaarlijke situaties te voorkomen.

  Wat doen mangatwachten precies?

  Mangatwachten hebben een zeer verantwoordelijke functie binnen een bedrijf. Het is aan hen om ervoor te zorgen dat uw personeel en contractors altijd veilig kunnen werken en geen risico lopen. Zij voeren hun werk uit bij de besloten ruimte waarbinnen uw mensen aan het werk zijn. Niet alleen houden ze in de gaten dat de situatie voor uw mensen geheel veilig is, ze controleren ook voorafgaand aan het betreden van de ruimte dat uw mensen goed zijn uitgerust. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan treden onze mensen hier direct bij op. Ze hebben binnen hun opleiding precies geleerd hoe je in een breed scala aan situaties moet reageren.

  Vandaag nog een mangatwacht huren

  We hebben bij VGN Group meerdere professionals in dienst die u graag helpen bij het waarborgen van de veiligheid van uw mensen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Het inhuren van een mangatwacht is een perfecte oplossing om de veiligheid van uw mensen te waarborgen. Daar komt bij dat u, niet alleen wettelijk maar ook moreel en verzekering-technisch, verplicht bent om maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat uw personeel en contractors altijd veilig zijn. Wij zorgen ervoor dat u aan deze verplichtingen kunt voldoen.

  Adresgegevens

  VGN Support BV
  De Amert 706B
  5462 GH - Veghel
  E-mailadres: info@vgnsupport.nl
  Telefoon: 088-5059502
  KVK: 70573271

  Google Maps kan niet correct geladen worden op deze pagina.
  Bent u eigenaar van deze website?

  Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?