Wilt u een brandwacht mangatwacht huren?


  Worden er bij uw bedrijf werkzaamheden uitgevoerd in een besloten ruimte? Moeten uw mensen in deze ruimte werken en bent u nu op zoek naar een professional die hier toezicht op kan houden? Dan hebben we bij VGN Group de mensen klaarstaan die dit werk voor u uit kunnen voeren. Bij ons huurt u een brandwacht mangatwacht, die precies weet waar allemaal op gelet moet worden. We hebben ervaren mensen in dienst die ervoor zorgen dat de veiligheid van uw mensen wordt gewaarborgd. Neem daarom direct contact met ons op als u een mangatwacht brandwacht wilt inhuren voor deze specialistische werkzaamheden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

  Vandaag nog een brandwacht mangatwacht huren

  We zetten voor u de werkzaamheden van een mangatwacht op een rijtje. Het is een zeer verantwoordelijke functie, waarbij de veiligheid van mensen die in een besloten ruimte moeten werken wordt gewaarborgd. Ze houden toezicht op risicovolle, nauwe en slecht geventileerde ruimtes die maar een enkele uitgang hebben. Deze uitgang wordt een mangat genoemd, vandaar ook de naam mangatwacht brandwacht. Onze mensen letten er op dat er genoeg zuurstof is in de ruimte, dat er geen schadelijke gassen aanwezig zijn, dat uw mensen niet in een gevaarlijke situatie terecht zijn gekomen en dat ze ook weer veilig de ruimte uitkomen.

  Meer weten over het werk van een brandwacht mangatwacht?

  Indien u meer wilt weten over het werk van onze professionals, of meteen een brandwacht mangatwacht wilt huren, dan kunt u direct contact opnemen via de contact button. We staan klaar om samen met u te bekijken waar en wanneer u één of meerdere van onze professionals nodig heeft. In de meeste adhoc situaties kunnen onze mensen al binnen twee uur bij u op locatie zijn. U vindt meer informatie over onze organisatie en onze mensen elders op deze website. Uiteraard beantwoorden wij ook graag alle vragen die u maar kunt hebben.

  Adresgegevens

  VGN Support BV
  De Amert 706B
  5462 GH - Veghel
  E-mailadres: info@vgnsupport.nl
  Telefoon: 088-5059502
  KVK: 70573271

  Google Maps kan niet correct geladen worden op deze pagina.
  Bent u eigenaar van deze website?

  Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?