Zoek jij een vacature voor brandwacht in Rotterdam?


  Wil jij werken als brandwacht in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op met VGN Support. We hebben vacatures voor brandwacht in Rotterdam voor je klaarstaan. Wil jij aan de slag bij een van onze partnerbedrijven en zorgen voor de veiligheid bij deze bedrijven? Dan horen we graag van je. We gaan dan met je in gesprek om samen te bekijken wat jij voor ons kunt betekenen, en vice versa. We vinden het belangrijk om je te helpen bij het vinden van een baan die bij je past, waar jij je uitdaging uit haalt en waar je onze partners mee kunt ondersteunen op het gebied van veiligheid.

  Waarom Veiligheids Group Nederland?

  24/7 bereikbaar

  Eén aanspreekpunt

  Afspraak is afspraak

  Deskundigheid

  Flexibel

  Eerlijke tarieven  Een brandwacht vacature in Rotterdam invullen


  Voor een ruim aanbod aan vacatures voor brandwacht in Rotterdam zit je goed bij VGN Support. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van uitzenden van mensen die willen werken in de veiligheid. Als jij voor ons als brandwacht aan de slag gaat, dan zul je ook werk doen als mangatwacht, veiligheidswacht en heetwerkwacht. Je voert dan regelmatig gasmetingen uit, zorgt dat alle werkvergunningen in orde zijn en dat het goed zit met de algehele veiligheid op het terrein van het bedrijf waar je voor werkt.

  Meer weten over een brandwacht vacature in Rotterdam?


  Als je meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan horen we graag meer van je. Samen met jou bekijken we dan welke brandwacht vacature voor Rotterdam het beste op jouw kwaliteiten en wensen aansluit. We bekijken dan ook of jij de benodigde ervaring hebt die vereist is voor het verantwoordelijke werk dat je gaat doen. In VGN Support tref je een partner aan waar je belangrijk werk doet, waar veel van je wordt verwacht maar waar je ook veel wordt geboden. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf en het werk dat we aanbieden, wat je elders op deze website terug kunt vinden.

  Contact

  Heb jij de positieve energie die wij zoeken en voldoe je aan de gestelde criteria?!
  Reageer dan nu door een CV, motivatiebrief, pasfoto te sturen naar: personeelszaken@vgngroup.nl  of via het onderstaande formulier.  Delen

  Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?