Zoek jij een vacature voor verkeersregelaar op ZZP basis?


  Wil jij als ZZP-er aan de slag als verkeersregelaar? Je hebt als regelaar van het verkeer een verantwoordelijke taak. Bedrijven zijn dan ook altijd op zoek naar regelaars die ervaring hebben en die het hoofd koel kunnen houden. Daarbij is het ook belangrijk dat je representatief bent en dat je het overzicht kunt houden. Bij VGN Support zijn we altijd op zoek naar professionals die aan de slag willen met een vacature voor verkeersregelaar op ZZP basis. Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan onze ZZP verkeersregelaar vacature die wij voor je op onze website hebben klaarstaan.

  Waarom Veiligheids Group Nederland?

  24/7 bereikbaar

  Eén aanspreekpunt

  Afspraak is afspraak

  Deskundigheid

  Flexibel

  Eerlijke tarieven  Een verkeersregelaar vacature op ZZP basis


  Bij VGN Support zijn we gespecialiseerd op het gebied van de veiligheid van mensen en bedrijven. We hebben brandwachten, mangatwachten, veiligheidswachten en COVID toezichthouders in dienst die wij uitzenden naar onze opdrachtgevers. Verkeersregelaars horen hier natuurlijk ook bij. Vaak hebben onze klanten te maken met een situatie waar het verkeer goed geregeld moet worden. Dit kan zijn bij een evenement, maar ook als er een nieuwe verkeerssituatie is ontstaan. De verkeersregelaars die wij inzetten moeten goed weten wat er allemaal van ze wordt verwacht. We nemen dit graag een keer met je door in een persoonlijk gesprek.

  Meer weten over een vacature voor verkeersregelaar op ZZP basis?


  Als jij meer wil weten over wat je bij ons kunt verwachten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We nemen dan de mogelijkheden met je door, bekijken wat je competenties zijn en of wij een ZZP verkeersregelaar vacature voor je klaar hebben staan die jij in kunt vullen. Neem ook een kijkje op deze website om te zien of wij hier een verkeersregelaar vacature op ZZP basis voor je klaar hebben staan. VGN Support is de specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid. We gaan graag in gesprek met professionals die ons willen helpen deze veiligheid te waarborgen voor onze klanten.

  Contact

  Heb jij de positieve energie die wij zoeken en voldoe je aan de gestelde criteria?!
  Reageer dan nu door een CV, motivatiebrief, pasfoto te sturen naar: personeelszaken@vgngroup.nl  of via het onderstaande formulier.  Delen

  Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?